Dajf.sk
Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
po-ne 8:00-22:00
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 35 € a máte dopravu ZADARMO
Novinky
19.11.2019
Vernostný systém
Vernostný systém je spôsob ako obdarovať zaregistrovaných a verných zákazníkov. Jedná sa o zľavu z nákupu na našom e-shope Dajf.sk, ktorá sa vzťahuje... čítať celé
23.04.2020
Garancia bonusov
Želáme si, aby sa Vám nakupovalo pohodlne, lacno a rýchlo - preto Vám, našim zákazníkom, garantujeme nížšie uvedené bonusy. Doprava nad 35 € zdarma –... čítať celé
Zobraziť všetky novinky
Blog
24.02.2020
Čo je aromaterapia
V tomto článku sa budeme venovať čoraz viac známemu pojmu, ktorým je aromaterapia - histórii, súčastnosti ale predovšetkým jej rozmanitej využiteľnost... čítať celé
07.12.2019
Flo-pak BIO ako výplň zásielok
V tomto článku nahliadneme trošku pod pokrievku našej firmy a ukážeme vám, akú výplň do krabíc používame. čítať celé
16.11.2019
Význam čakier
Ako ste si už všimli, v našej ponuke sa vyskytuje niekoľko produktov s ozdobou čakier. V tomto článku sa pokúsime priblížiť Vám ich podstatu a význam. čítať celé
Zobraziť všetky články
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!

Môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Facebook
  1. Úvod
  2. Súhlas so spracovaním osobných údajov pre funkciu "strážný pes"
Súhlas so spracovaním osobných údajov pre funkciu "strážný pes"
  1. Udeľujete týmto súhlas: Josef Halama - Dajf, so sídlom Vyhne 463, 966 02 Vyhne, IČO: 52265901, zapísaný v registri: Okresného úradu Žiar nad Hronom, Číslo živnostenského registra 680-22128 (ďalej len „Správca“), aby v zmysle nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679, z 27. aprila 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len „Nariadenie“), spracovával/a nasledujúce osobné údaje:

    • emailovú adresu
  2. Emailová adresa bude spracovaná za účelom:

    • Využitie funkcie Strážny pes - zaslanie e-mailové notifikácie, akonáhle sa zmení Skladovosť / cena zvoleného produktu podľa požadovaných preferencií používateľa.
  3. Súhlas na spracovanie udeľujete po dobu 180 dní a to za účelom:

    • Využitie funkcie Strážny pes - zaslanie e-mailové notifikácie, akonáhle sa zmení Skladovosť / cena zvoleného produktu podľa požadovaných preferencií používateľa.
  4. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

    • Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR
    • Prípadne ďalší poskytovatelia spracovateľských softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva.
  5. Osobné údaje nebudú poskytnuté mimo územia EÚ.

  6. Súhlas so spracovaním je možné vziať kedykoľvek späť a to zaslaním emailu na kontaktnú adresu dajf@dajf.sk so žiadosťou o odhlásenie alebo kliknutím v prijatom maile Strážneho psa.

  7. Vezmite prosíme na vedomie, že podľa Nariadenia máte právo:

    • vziať súhlas so spracovaním osobných údajov kedykoľvek späť, toto späť vzatie bude mať za následok odstránenie e-mailové adresy z funkcie Strážny pes
    • požadovať od Správcu informáciu, aké Vaše osobné údaje spracúva
    • vyžiadať si u Správcu prístup k Vašim spracovávaným osobným údajom a požadovať o ich kópiu
    • u automatizovane spracovaných osobných údajov na ich prenositeľnosť
    • nechať Vaše spracovávané osobné údaje aktualizovať, opraviť alebo požadovať obmedzenie ich spracovania
    • požadovať od spoločnosti vymazanie Vašich osobných údajov, pokiaľ sa nejedná o osobné údaje, ktoré je Správca povinný alebo oprávnený ďalej spracovávať podľa príslušných právnych predpisov
    • na účinnú súdnu ochranu, ak máte za to, že Vaše práva podľa Nariadenia boli porušené v dôsledku spracovania Vašich osobných údajov v rozpore s týmto Nariadením
    • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov sa obrátiť na Správcu alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

Novinky z nášho blogu

Čo je aromaterapia
24.02.2020
Čo je aromaterapia
V tomto článku sa budeme venovať čoraz viac známemu pojmu, ktorým je aromaterapia - histórii, súčastnosti ale predovšetkým jej rozmanitej využiteľnost... čítať celé
Flo-pak BIO ako výplň zásielok
07.12.2019
Flo-pak BIO ako výplň zásielok
V tomto článku nahliadneme trošku pod pokrievku našej firmy a ukážeme vám, akú výplň do krabíc používame. čítať celé
Význam čakier
16.11.2019
Význam čakier
Ako ste si už všimli, v našej ponuke sa vyskytuje niekoľko produktov s ozdobou čakier. V tomto článku sa pokúsime priblížiť Vám ich podstatu a význam. čítať celé
Nepremeškajte novinky, akcie a zľavy!
Informácie o eshope
Spolupracujeme s:

   

Kontakt
Logo
Josef Halama
po-ne 8:00-22:00
© 2019 - 2020 Dajf.sk, všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk